HAKKIMIZDA

2001' den beri uçtan uca IT destek çözümleri sunuyoruz...

Firmamız 2001 yılında kurulmuş olup şirket ortakları, 1985 yılından beri bilişim sektöründe değişik alanlarda görevler alıp, yöneticilik yapmışlardır. Bu süre zarfında edinilen tecrübelerden yola çıkaraj sektörde yaşanan sorunlara çözüm bulmak ve bunları sizlerle paylaşmak hedeflenmiştir.

Misyonumuz

Amacımız son teknolojiyi yakından takip ederek; beraber çalıştığımız firma, kişi ve kuruluşlara ürün ve hizmetlerimiz ile destek vermektir.

Fora Bilgi İşlem; hızla gelişen sektörümüzde bizimle aynı görüş ve dinamizmi paylaşan güler yüzlü, eğitimli satış ve teknik personelimizle “güven ve kalite ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmak” ilkesiyle başladığı hizmetlerine ilk günkü anlayış ve heyecanla devam etmektedir. Aşağıdaki hizmetleri sunan firmamız; sorun çıktığında değil, sorunu öngörerek, sizin gibi profesyonel çalışan firmaları bilgilendirmek koşuluyla iş ortaklığı hedeflemektedir. Birlikte atacağımız adımla; altyapınızı güçlendirmek, olası sorunları engellemek, kullanıcılarınıza daha hızlı hizmet ve yardım verebilmek için bizle irtibata geçin.

Şirketimizin Hizmet Alanları

Neden Bizi Seçmelisiniz?

Kusursuz bir deneyim sağlayarak size takdirimizi her şeyin ötesine geçerek gösteriyoruz. Bugün en iyi seçiminiz olabiliriz!

question, puzzle, funny-6701943.jpg

Yardım etmek için buradayız! Bizi arayın!